Tyttären kesäpipo on vihdoin valmis! Pipo ja kukka ovat olleet valmiina jo tovin aikaa, mutta jostain kumman syystä kukkasen kiinnittäminen on ollut hidastakin hitaampi projekti. Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja sain viimeistelytyöt vihdoin valmiiksi. Neiti on jo nukkumassa, joten kuva mallin päässä pitänee ottaa myöhemmin..

1794338.jpg

Pipo oli nopeaa neulottavaa, mutta lanka ei ollut miellyttävän tuntuista. Kyllä luonnonkuidut pysyvät edelleenkin suosikkeinani.

Toinen (tai yksi niistä monista..) käynnissä olevista neuleprojekteista on itselleni. Siitä pitäisi tulla toppi, mutta koska suunnitelmani ovat muuttuneet jo niin monta kertaa, en uskalla varmaksi sanoa. Tällä hetkellä tilanne on tämä:

1794334.jpg

Lanka on Novitan Bambua, koska projekti oli pakko saada käyntiin heti inspiraation synnyttyä. Aluksi lanka tuntui unelmaisen pehmeältä, mutta nyt en enää ole aivan varma pidänkö siitä. Toivottavasti topista tulee kuitenkin pidettävä.

Yksi pipo on aina oltava puikoilla ja seuraavana jonossa on pääkallopipo pojalle. Heti kauhtunut kaupan akryylipipo on jo niin kamalan näköinen, etten aio sitä enää käyttöön antaa. Yllätyksekseni löysin pipoon Novitan lankaa, vaikka olisin voinut käydä hakemassa lankakaupasta jotain muutakin. Mutta, mutta.. Silmiini osui Anttilan hyllyssä Luxus Cloud -niminen kerä, jonka koostumus on 65% villaa ja 35% bambua. Lanka tuntui käteen ihanan pehmeältä ja mallitilkkukin vaikuttaa lupaavalta. Saapa siis nähdä mitä tuleman pitää?